Bestill opplæring her

Kode 160 Utrykningskurs

Bestill opplæring her

Har du spørsmål om Kode 160 utrykningskurs eller ønsker å bestille kurs? Ta kontakt med Tor på tlf 905 99 584 eller send en mail til post@tkutrykning.no

 

Har du spørsmål om vedlikeholdskjøring på tungt kjøretøy eller førerkortopplæring på klasse C1 eller C? Ta kontakt med Bjørn Johan på tlf 954 74 765, eller send en mail til post@tkutrykning.no. Du kan også nå oss på tlf 32 82 43 40 eller post@tungbilskolen.no.

Ta kontakt

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker tkutrykning.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Tk Utrykning AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn